Digital konvertering med SEO 
och webbdesign

 

Tjänster

 

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) ökar både trafiken och kvaliteten på trafiken till din webbplats genom organiska sökmotorresultat på Google. Våra tekniker hjälper ditt företag att rankas högre på Google genom sökmotoroptimering utifrån Googles algoritmer.

SEM

Sökordsannonsering genom Google Ads gör att du kan rikta dina annonser till potentiella kunder som aktivt söker efter just ditt utbud. Du betalar endast för ett bestämt antal klicks på dina Ads.

WEBBDESIGN

Varje hemsida är unik och med skräddarsydd webbdesign får du en bättre besökarupplevelse. Vår tekniska kompetens gör att varje steg i processen blir effektiv.

 

SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är en kraftfull marknadsföringskanal som många väljer att använda idag för att rangordnas högre på Google och därmed vidga sin kundkrets. Med dryga 30 miljoner dagliga Google-sökningar av svenska användare finns det få marknadsföringskanaler som kan jämföra sig med en sökmotoroptimering på Google. Vår sökmotoroptimering utgår från sju till åtta olika åtgärder som vi ständigt arbetar med för att kunna ge dig den bästa resultatbaserade sökmotoroptimeringen. Utöver detta jobbar vi även med ständiga analyser och uppdateringar med din sökmotoroptimering för att alltid ligga i framkant med din närvaro på Google.

Vi arbetar långsiktigt med att analysera och fastställa hur dina framtida kunder söker efter ditt utbud och anpassar löpande din närvaro efter det. Genom sökmotoroptimering hos SEO Nordic kommer du att på kort tid synas så högt upp som möjligt på Google.

 

Hur fungerar SEO?

Off-page SEO

Vi fokuserar på din länkbyggnad och branding för att få ut det mesta av din SEO.

Webbdesign och Teknisk SEO

Vi fokuserar på de viktigaste aspekterna av teknisk SEO som hjälper dig att maximera användbarheten, sökmotorns crawling, indexering och slutligen rankning.

Keyword research

Vi har snabb och avgiftsfri sökordsanalys samt förslag på sökordsverktyg. Sökordsanalyser för både SEO och PPC.

On-page SEO

On-page SEO ingår i vår tekniska uppsättning – kvaliteten på din kod – text, visuellt innehåll och användarvänlighet på din webbplats.

Infomercial

Många av våra klienter väljer att köpa till reklamfilm informationsvideo, s. k. infomercials, som enkelt informerar och förklarar verksamheten och deras produkter och tjänster. En stor fördel med en infomercial är att konverteringsgraden ökar markant vilket ofta påverkar köpbeslutet för många av våra klienters kunder. Dessutom är våra filmer ett fantastiskt verktyg för dig att på ett snyggt sätt kunna kommunicera ut dina produkter och tjänster till dina framtida kunder.

Film här.

 
 

WEBBDESIGN

Att vara sökbar på digitala kanaler ger alltid fler besökare till webbsidan. För att besökarna ska vilja gå vidare till att handla produkter eller tjänster från just dig krävs däremot att webbsidan är väldesignad, förtroendeingivande och användarvänlig. Största delen av våra klienter brukar därför köpa optimering i kombination med en ny webbsida. Vi skräddarsyr alltid våra klienters webbsidor så att de blir anpassad till Googles sökmotor och respektive klientens verksamhet. Du som klient får alltid tillfälle att tycka till om webbsidans design och innehåll innan den lanseras!

 
 

Kontakta oss